Изборът на спалня или легло всъщност е лесен

  • Как да изберем спалня или легло?

 

Ако ви предстои покупка на ново легло или спалня със сигурност сте стресирани, чудите се какъв размер да изберете, от къде да я закупите и как ще я транспортирате. Не се притеснявайте, защото може лесно да изберете подходящото легло с помощта на нашите съвети.

 

На първо място трябва да съобразите размерите на бъдещата спалня с тези на спалното помещение. Ако то е просторно, без да се колебаете заложете на широка спалня с размери 160 х 200, 180 х 200, а защо не и 200 х 200. Колкото по-широко е леглото, толкова по-добре! Ако пък разполагате с по-малко помещение бихме ви насочили към спални с размери 144 х 190 или 140 х 200, защото въпреки че не са от най-големите, все пак дават възможност за спокоен сън за двама души. Хубаво е да обмислите възможността за използване с повдигащ механизъм. Тази опция ви дава възможност да разполагате с допълнително пространство под леглото, в което да съхранявате спално бельо, одеала, допълнителни възглавници и други вещи. Това спестява място и със сигурност ще ви олесни, ако разполагате с много вещи, които се чудите къде да съхранявате. Леглото с повдигащ механизъм е идеален вариант и ако обзавеждате детска стая, защото ще осигури повече простор за игри. Ако сте изправени пред избор за детско легло, няма да сгрешите с размери 82 х 190, 90 х 200 или пък ако имате повече място с 114 х 190 или 120 х 190. Леглата тип приста осигуряват по-комфортен сън за детето. Леглата с единични размери 82 х 190 и 90 х 200 са също така и предпочитани що се касае до обзавеждането на хотели, къщи за гости и вили, защото събрани лесно се превръщат в голяма спалня, но могат да се използват и като единични легла. Задължително е да проучите пазара, преди да определите бюджет, за да знаете каква е тенденцията в момента и да избегнете неприятна изненада. Последна стъпка е да определите каква визия желаете в спалнята и съответно да съчетаете цвета на спалнята с него. В момента на пазара се предлагат различни цветови комбинации както на спални от ПДЧ, така и на тапицирани спални и скандинавски легла. При таблите също има богат избор, така че да паснат идеално на всеки интериор и вкус.

 

  • Покупка на спалня/легло онлайн

 

След като сте определили най-важните неща като бюджет, размер и визия за вашата спалня е време да престъпите към следващата стъпка – разглеждане на модели по вашите изисквания. Това може да стане с многократно ходене до мебелни магазини или да изберете по-лесният вариант – онлайн пазаруването. Това ще ви спести не само време, но и в повечето случай и пари, защото онлайн пазаруването често предлага атрактивни промоции, а в някои случаи и безплатна доставка. Mattro.net е онлайн магазин за продажба на матраци, спални и легла, който предлага модели на водещи производители като ТЕД, НАНИ, Геномакс, матраци MATTRO и много други, с които няма как да направите грешния избор. В сайта ще откриете легла с чекмеджета, легла с ракла, скандинавски легла, легла с повидгащ механизъм, хотелски основи и легла, легла от ПДЧ, евтини и луксозни спални. Не пропускайте да разгледате онлайн предложенията, защото всеки месец сайтът предлага промоции на спални и легла и може да се сдобиете с желания продукт на ниска цена. Освен това всеки клиент получава безплатна доставка до посочен адрес, което автоматично премахва притесненията ви за транспортирането на новата спалня до дома. Спрете да отлагате покупката на нова спалня или легло, защото с Mattro.net всеки момент е подходящ!

Вашият коментар