Бебешки колички – каква да изберем?

Една от най-важните покупки, която обикновено правите преди появата на бебето, е неговата количка. Нормално е да отделите повече време, за да изберете точният модел, който ще е най-удобен както на Вас, така и на детето. На пазара вече се предлагат множество варианти, като имате избор дали да обиколите близките магазини за бебешки колички или да пазарувате онлайн. В последните месеци на бременността едва ли ще ви е до изтощителни обиколки, ето защо Ви предлагаме по-комфортен вариант – да пазарувате от онлайн магазин Bebeland.net, където освен богат избор от колички, ще откриете и много допълнителни аксесоари, улесняващи ежедневието. Предимството на онлайн пазаруването е, че може да разгледате на едно място всякакъв вид колички – комбинирани, летни бебешки колички, модели за близнаци и др.

 

  • Комбинирани бебешки колички 3 в 1 – предимства

 

Ако дълго сте разглеждали модели, най-вероятно сте се спрели на комбинираните колички, които несъмнено са с най-много предимства и повечето хора се насочват към този вариант. Наведнъж се сдобивате с кош за новородено, летен кош и кошче за кола, което при някои от моделите може да слагате и на шасито. Този вариант е удачен, ако често ви се налага да пътувате с кола и не ви се товарят излишни кошове в багажника. Компактно решение, което определено ще ви улесни.

Друго предимство на моделите комбинирани бебешки колички е, че купувате всичко наведнъж и не ви се налага в последствие да търсите нова количка, когато детето стане по-голямо. Коша за новородено обикновено се ползва до около шестия месец на бебето, а летния кош след това. Купувайки бебешка количка 3 в 1 ще спестите място, средства и излишни обиколки на магазини в последствие.

Ако пък нямате нужда от коша за кола и търсите евтини бебешки колички, има варианти и за модели 2 в 1, при които той не е включен, съответно и цената е по-ниска.

 

  • Летни бебешки колички за дълги разходки

 

В Bebeland.net ще откриете и от летните варианти на колички, които обикновено се ползват при деца след 6 месечна възраст, когато могат свободно да сядат. Главно са предпочитани заради компактните им размери и предимно се ползват от хора, обичащи разходките. Задължително е да обърнете внимание на тежестта на самата количка, като не е препоръчително да е много тежка, понеже и детето вече ще е по-едро, а на вас трябва да ви е удобно. Обикновено и в тази възраст децата повече се радват на разходките, които несъмнено ще ви се наложи да съчетавате и с други ежедневни задачи като пазаруване, затова не подценявайте лекотата на количката. Предлагаме ви богато разнообразие от модели, както и на различни производители – бебешки колички Лорели, Moni, Cosatto, Houck и други.

 

  • Ниски цени и високо качество за бебешки колички

 

Наред с всички покупки, които трябва да направите за бебето, количката е едно от нещата, за които трябва да отделите значителна сума пари. Ето защо, огромно предимство е тя да е едновременно качествена и с добра цена. Избирайки бебешка количка от Bebeland.net имате възможност да се възползвате и от други наши предложения като аксесоари не само за колички, а и за ежедневието ви с бебето, бебешки уреди, столчета за хранене, кошари, легла и много други.

Вашият коментар